سرزمین چشم بادامیها، تولید فونو کارتریج پله صعود به الکتروآکوستیک

تاریخچه آدیوتکنیکا
آدیو تکنیکا یکی از کمپانیهای فعال در حوزه طراحی، تولید، توزیع و ارائه انواع تجهیزات مربوط به دستگاههای صوتی و موسیقی نظیر هدفون، میکروفون، میکسر، سیستمهای بیسیم و محصولات الکترونیکی برای کاربری خانگی و استودیویی حرفهای است.
این کمپانی به دفعات برنده جوایز صنایع مختلف بوده و همیشه سعی کرده محصولاتی تولید کند که عاوه بر داشتن استانداردهای کیفیت، دوام و عملکرد بالا، قیمت مقرون به صرفهای داشته باشند. از محصولات این کمپانی در استودیوهای ضبط حرفهایو خانگی، شرکتها و ادارات مختلف و تاسیسات حیاتی دولت نظیر مجلس نمایندگان آمریکا و مجلس سنا استفاده شده است. میکروفونهای صوتی آدیو تکنیکا و سیستمهای بیسیم این کمپانی نیز برای رویدادهای پخش موسیقی زنده، کنسرتهای بزرگ و جشنوارههای مهم نظیر جشن جایزه Grammy مورد استفاده قرار گرفتهاند.
سایر محصولات و تجهیزات صوتی این تولیدکننده نیز در دورههای مختلف انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سال 1988 تا کنون، جام جهانی فوتبال، بازیهای بین المللی و.. به کار گرفته شدهاند.
شعبه ژاپن کمپانی آدیو تکنیکا، علاوه بر ارائه طیف گستردهای از تجهیزات صوتی، یکی از پیشگامان طراحی، تولید و تامین انواع مبدلهای صوتی، سنسورهای نوری و دستگاههای تخصصی حوزه موسیقی است.
در حال حاضر آدیو تکنیکا محصولات خود را در همه نیم کره غربی جهان توزیع میکند و با سایر شرکتهای فعال در اروپا، سنگاپور و هنگ کنگ نیز برای تامین نیاز مشتریان دیگر نقاط جهان همکاری دارد. هدف آدیو تکنیکا ارائه عملکرد برتر و ارزش استثنایی برای مشتریان در سراسر جهان است.
بعضی رویدادهای قابل توجه:
1962: Hideo Matsushita کمپانی آدیو تکنیکا را در توکیو تاسیس و محصولات مورد نیاز تولیدکنندگان تجهیزات صوتی ژاپن نظیر کارتریج AT-1 و AT-3 را تامین کرد.
1963: رشد و توسعه هرچه بیشتر کمپانی در سایر شهرهای ژاپن و فروش فوقالعاده AT-5 و دستگاه نیمه اتوماتیک AT-1001 استارت خورد.
1964: طراحی و توسعه کارتریجهای AT-3X و AT-5X آغاز شد.
1965: آدیو تکنیکا برای طراحی AT-1001 از آژانس علم و صنعت ژاپن جایزه گرفت و تقدیر شد.
1967: کمپانی شروع به تولید محصولات تست ارتعاش تجهیزات صوتی کرد و بخش اختصاصی فونو کارتریج دوگانه VM طراحی و راهاندازی کرد.
1968: این کمپانی تکنولوژیهای لازم برای همکاری با مرکز فناوری NHK به منظور تحقیق درباره فونو کارتریج را فراهم کرد.
1969: آدیو تکنیکا صادرات فونو کارتریج را به تولیدکنندگان تجهیزات صوتی در سراسر جهان شروع کرد. سپس اولین ضبط کنندههای میکرو کاست خود را طراحی و تولید کرد.
1971: آمریکا و انگلستان گواهی ثبت اختراع را برای طراحی و تولید فونو کارتریج VM به این کمپانی اعطا کردند.
1973: صادرات فونو کارتریج VM برای تولیدکنندگان تجهیزات صوتی در اروپا آغاز شد.
1974: آدیو تکنیکا هدفونهای حرفهای استریو سری AT-700 را طراحی و تولید کرد. همزمان جایزه طراحی جشنواره Grand Prix Components برای فونو کارتریج AT-15E VM را دریافت کرد. این محصول همچنین برنده جوایز متعدد دیگر از جشنوارههای مختلف بود.
1978: هدفونهای کندانسور مدل ATH-8 و ATH-7 برنده جوایز طراحی MITI شدند. در این سال همچنین، طراحی، توسعه و تولید مدل ATH-800 انجام گرفت.
1982: دفتر مرکزی جدیدی در منطقه Machida توکیو تاسیس شد.
1985: آدیو تکنیکا سری جدید میکروفونهای Unipoint را در ابعاد بسیار کوچک و جمع و جور طراحی و عرضه کرد.
1986: طراحی و تولید فونو کارتریج مدل AT33ML که اولین کارتریج ساخته شده از مواد PCOCC در سطح جهان است، انجام گرفت. در طول همین سال آدیو تکنیکا اولین میکروفون بیسیم خود را طراحی و عرضه کرد. همچنین یک مدل میکروفون ویژه اجرای برنامههای زنده توسط آدیو تکنیکا طراحی شد که به سرعت در بسیاری از برنامههای زنده تلویزیونی و دیگر اجراها مورد استفاده قرار گرفت.
1987: در این سال تجاری سازی کابلهای سوپر PCOCC و راهاندازی کابل دیجیتال نوری AT6195 PCF انجام شد.
1988: شعبه فروش آدیو تکنیکا در تایوان تاسیس شد.
1990: لیزر قابل مشاهده کولیماتور آدیو تکنیکا در رصدخانه ملی نجوم ژاپن نصب شد و مورد استفاده قرار گرفت.
1991: معرفی میکروفون کندانسور کاردیود AT4033 با دیافراگم بزرگ که بین هم ردههای خود قیمت بسیار پایین و عملکرد عالی داشت.
1992: میکروفون خازنی کاردیود AT4033 به عنوان به عنوان بهترین میکروفون سال 1991 در کنفرانس سالانه انجمن موسیقی انتخاب شد.
1993: هیدئو ماتسوشیتا به عنوان رییس هیئت مدیره کمپانی انتخاب شد.
1994: میکروفون خازنی چند ضلعی مدل AT4045/CM5 طراحی و معرفی شد.
1996: اولین شعبه آدیو تکنیکا برای جنوب شرقی آسیا، در سنگاپور تاسیس شد. همزمان همه میکروفونها و هدفونهای این کمپانی در هم بازیهای تابستانه آتلانتا مورد استفاده قرار گرفت.
1998: اولین میکروفون کندانسور استودیو ساخته شده با لوله خلا به نام AT4046 توسط این کمپانی معرفی شد.
1999: آدیو تکنیکا میکروفون AT895 مجهز به تکنولوژی Deltabeam را طراحی و معرفی کرد.
2000: عملکرد بسیار خوب آدیو تکنیکا در بازیهای آتلانتا، منجر به انتخاب این شرکت برای ارائه میکروفون و هدفون مورد نیاز همه سالنهای تابستانه بازیهای آتلانتا شد.
2002: میکروفونهای آدیو تکینکا برای سومین بار متوالی در جشنواره بازیهای زمستانه سالت لیک سیتی مورد استفاده قرار گرفتند. همچنین سری 5000 سیستمهای بیسیم پیشرفته آدیو تکنیکا با فرکانس بسیار بالا و فناوری دوگانه IntelliScan و نرمافزار برای مدیریت و کنترل کامپیوتر در حوزه موسیقی عرضه شد.
2003: معرفی و عرضه میکروفون فانتوم پاور AT3060 توسط آدیو تکنیکا انجام شدکه به طور انحصاری روی توان 48 ولت کار میکرد. این طراحی باعث میشد کاربران بدون پیچیدگی خاصی بتوانند به سادگی از میکروفون استفاده کنند.
2004: میکروفونهای آدیو تکنیکا در 28 بازی المپیک در آتن مورد استفاده قرار گرفت.در همین سال آدیو تکنیکا میکروفون کندانسور کاردیود AT2020 را ارائه کرد.
2005: آدیو تکنیکا یک طراحی نوآورانه را معرفی کرد. UniGuard-13 یک سیستم کامل برای حفاظت در برابر فرکانسهای رادیویی و جلوگیری از تداخلات فرکانسی بود. هم اکنون این کمپانی از تکنولوزی یونی گارد در بسیاری از میکروفونهای خود استفاده میکند.
2006: میکروفونهای آدیو تکنیکا برای پخش بازیهای مختلف بین المللی در تورنتو و ایتالیا استفاده شد.
2007: آدیو تکنیکا در این سال میکروفون AT2010 را که یک میکروفون خازنی کاردیود بود معرفی کرد. این میکروفون برای اجراهای زنده انتخاب ایدهآل بسیاری از خوانندگان بود و صدای باکیفیت استریو ارائه میکرد. همچنین هدفونهای مقاوم در برابر صدای آدیو تکنیکا که به تکنولوژی Noise Cancelling مجهز بودند در این سال معرفی شدند.
آدیو تکنیکا آینده سیستمهای بیسیم را با معرفی SpectraPulse تغییر داد. SpectraPulse یک برنامه کاملا جدید مجهز به تکنولوژی Ultra Wideband بود. این دستگاه باعث ارائه صوتی غنی، واضح و شفاف بود که کاربری بسیار سادهای هم داشت.
2008: میکروفونهای آدیو تکنیکا در بازیهای المپیک پکن استفاده شدند. در همین سال این کمپانی سیستمهای بیسیم مدیریت مدل درون گوش M2 و M3 را معرفی کرد. چندی بعد سیستم بیسیم SpectraPulse جایزه بیست و چهارمین جشنواره خلاقیت (TEC) را دریافت کرد و در نشستهای ریاست جمهوری 2008 مورد استفاده قرار گرفت. آدیو تکنیکا در این سال همچنین بیستمین سال استفاده از میکروفونهای خود در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری را جشن گرفت و اولین میکروفون کندانسور USB خود با نام AT2020 را رسما معرفی کرد.
2009: اولین میکروفونهای ریبون آدیو تکنیکا با نامهای AT4080 و AT081 طراحی و معرفی شدند. کمی بعد میکروفون یقهای BP896 تولید و به بازار جهانی عرضه شد.
2010: آدیو تکنیکا در سال 2010 از ورزشکاران شرکتکننده در مسابقات به طور گشترده حمایت کرد. این کمپانی ژاپنی برای افزایش تواناییها و دانش خود یک مرکز آزمایشگاهی راهاندازی کرد تا تحقیق و توسعه محصولات خود را ادامه دهد.
2012: کمپانی 50 سالگی خود را جشن گرفت با نیم قرن تجربه، برای تامین میکروفونهای مورد نیاز بازیهای ورزشی انگلستان در سال 2014 آماده شد. در این سال هدفون بینظیر ATH-ANC9 QuitePoint طراحی و معرفی شد. مهمترین ویژگی این هدفون قابلیت انتخاب حذف نویز و سر و صداهای مزاحم در آن بود تا کاربران هر زمان مایل بودند Noise Canceling را فعال کنند. سپس دستگاه بیسیم High Definition 10 معرفی شد. این دستگاه در محدوده 2.4 گیگاهرتز فعال بوده و از تداخلات تلویزیون و رادیو در امان است. به همین دلیل یکی از بهترین دستگاههای بیسیم گیرنده صدا محسوب میشود. از دیگر فعالیتهای چشمگیر کمپانی آدیو تکنیکا در این سال، طراحی میکروفون کندانسور استودیویی AT4050 است.
2013: هیدئو ماتسوشیتا، موسس کمپانی آدیو تکنیکا در 93 سالگی درگذشت.
2014: آدیو تکنیکا اولین هدستهای گیمینگ خود را معرفی کرد. دو مدل هدست ATH-AG1 و AT-ADG1 کیفیت صدای شنیداری بسیار بالایی دارند و به میکروفون داخلی برای برقراری ارتباط با سایر اعضای تیم در یک بازی گروهی مجهز شده است. آدیو تکنیکا در این سال فعالیت بزرگترین ورزشکاران جهان را پوشش داد و از آنها حمایت کرد.
2015: در این سال دو هدفون حرفهای استودیویی آدیو تکنیکا با نامهای تجاری ATH-M70x و ATH-R70x طراحی و عرضه شدند. همچنین دستگاه گیرنده بیسیم 10 Pro با حداکثر 10 کانال ورودی و میکروفون دیافراگم بزرگ کندانسور BP40 با صدای غنی و طبیعی طراحی و عرضه شدند.
2016: آدیو تکنیکا دستگاه ترن تیبل مدل AT-LP60BK-BT را به تکنولوژی بلوتوث مجهز کرد. این ویژگی قدم بزرگی در دستگاههای ترن تیبل بود. این دستگاه، یک سیستم تمام اتوماتیک بود و کاربران و فعالان در حوزه موسیقی الکترونیک میتوانستند با استفاده از آن کاربری آسان چنین دستگاههایی را تجربه کنند. این کمپانی هدفونهای حرفهای سری E خود را با نامهای ATH-E70، ATH-E50 و ATH-E40 را معرفی کرد. همچنین اولین سیستم گفتگوی دیجیتال ATUC-50 را طراحی کرد. کاربری آسان، عملکرد بصری و قابلیتهای گسترده برای جلسات انلاین، ویدئو کنفرانسها و... از ویژگیهای کاربردی این دستگاه بود.
طی سالهای گذشته، آدیو تکنیکال روی محصولات دیجیتالی حوزه موسیقی تمرکز کرده و توانسته سهم قابل توجهی از فروش این دستگاهها را در بازار جهانی از آن خود کند.